Erişilebilirlik Menüsü

Ekran Okuyucu

Seçili Alan Okuyucu

Bağlantı Vurgula İkonu

Bağlantı Vurgula

Metni Büyüt İkonu

Büyük Metin

Metni Sola Hizala

İmleç

Okuma Kılavuzu

Okuma Maskesi

Disleksi Dostu

Kontrast

Solgunlaştırma

Düşük Doygunluk

Yüksek Doygunluk

Yüzüncü Yıl Logosu Atatürk
BURSA H TİPİ KAPALI CEZA İNFAZ KURUMUNDA MÜDÜR VE PERSONELLERE VEDA YEMEĞİ
07.07.2021

     Bursa da görev yapan ve başka illere atanan Bursa H Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu, Bursa E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu ve Bursa Denetimli Serbestlik   Müdürlüğünde görev yapan müdürlere ve tayini çıkan personele düzenlenen veda töreninde yaptıkları hizmetlerden dolayı plaket ve hediye verildi. 

    2021 yaz kararnamesi kapsamında 18/06/2021 tarihli ve 3008/57796 sayılı Bakanlık Olur'u ile  Ceza İnfaz Kurumu birinci müdürleri ve ikinci müdürleri ile denetimli serbestlik müdürleri ve denetimli serbestlik müdür yardımcılarının naklen atamaları gerçekleşmiştir. 

    Bursa H Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda düzenlenen veda törenine Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan ŞEN, Adli yargı Adelet Komisyonu Başkanı Ömer GÜLMÜŞ, Başsavcı vekilleri Hasan YALÇIN, Hakan DEMİRCİ, ve Ceza ve Tevkif evleri İzleme Kurulu Başkanı Ali Rıza BİR'in katılımlarıyla gerçekleşti. 

    Hatay T Tipi Ceza İnfaz Kurumuna tayini çıkan Bursa E Tipi Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Hüseyin Güneş,

    İstanbul Maltepe 2 Nolu L tipi Ceza İnfaz Kurumuna  tayini çıkan Kurum Müdürümüz Selahattin TUTKUN,

     Bursa  H Tipi Kapalı  Ceza İnfaz Kurumumuzda Kurum 2. Müdürü olarak çalışırken; Ağrı Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna Kurum Müdürü olarak atanan Kurum 2. Müdürümüz Murtaza  AYDIN,

    Afyon Bolvadin T Tipi Ceza İnfaz Kurumuna tayini çıkan Bursa E Tipi  Ceza İnfaz Kurumu 2. Müdürü  Haluk ÇANKAYA,

    Ağrı Denetimli Serbestlik Müdürlüğüne tayini çıkan Bursa Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Derya AYDIN' a plaketleri verilmiştir. 

    Veda yemeğinde konuşma yapan Bursa Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan ŞEN konuşmasında; 

    Bursa H Tipi ve E Tipi  Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda yapılan çalışmaları takdir ile karşıladığını personelin fedakarca hizmet yaptığını, özellikle pandemi döneminde göstermiş olduğu üstün gayretten dolayı teşekkür ettiğini özellikle Bursa H Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunun pandemi döneminde maske ve tulum konusunda çok fayda sağladığını dile getirerek ataması gerçekleşen personele başarı dileklerinde bulunarak tayinlerin hayırlı olmasını diledi. 
 

Adres

BALAT MAHALLESİ CEZAEVİ CADDESİ 16140 Nilüfer/BURSA

Telefon

0224 243 22 12

0224 243 87 40 - Fax

E-Posta

bursa.htcikisaretadalet.gov.tr